Informatie voor artsen

Wie zoeken wij?

Alle BIG-geregistreerde artsen  komen in
aanmerking. Ook onze jonge collega’s die met hun coschappen bezig zijn, kunnen zich ook bij ons geheel vrijblijvend inschrijven.

Waarom werken voor Flexomed?
Ieder heeft zijn eigen redenen. Een aantal voorbeelden: je bent net afgestudeerd, maar weet nog niet welk discipline jou aanspreekt en wil daarom ervaring opdoen om te kijken of het werk in die discipline jou bevalt.

Andere denkbare mogelijkheden zijn wanneer u een vaste baan ambieert en/of je kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten.

Wie kunnen zich bij ons inschrijven voor een leuke baan?

  • Medisch studenten
  • Co-assistenten
  • Basisartsen
  • ANIOS
  • Medische specialisten

Het is ook mogelijk om als ZZP’er via ons aan het werk te gaan. Met onze bemiddeling tussen de ZZP’er en de werkgevende kunnen wij u uitstekend helpen in dit traject.

Hoe gaat het in de praktijk in zijn werk?

Aan de hand van uw aangeleverde informatie en met uw wensen in ons achterhoofd zullen wij uitgebreid voor u op zoek gaan naar de mogelijkheden. Wanneer wij een passende baan gevonden hebben, volgt een uitwisseling van informatie via e-mail of telefoon.

Wanneer een opdrachtgever een medicus zoekt, wordt naar het geschetste profiel gekeken en wordt vervolgens gekeken of wij een geschikt profiel in ons bestand hebben. Hierna worden de wensen van de arts aan de wensen van de opdrachtgever gekoppeld. Indien er veel overeenkomsten zijn wordt de arts geïnformeerd en zal de CV naar de opdrachtgever worden opgestuurd. De opdrachtgever kan u op grond van uw CV oproepen voor een kennismakingsgesprek.

Hoeveel verdien ik?

Uitzendkrachten worden over het algemeen betaald volgens de cao NBBU / cao gezondheidszorg. Ook zal er een kilometervergoeding worden betaald.